Zoeken

“Voor minder ga ik niet”

(Thibeaux Van Nuffel - Winnaar VTO-FIFA-Tornooi)

Het is gebeurd. De allereerste winnaar van het VTO-FIFA-Tornooi dat ben jij. Had je er enigszins op gehoopt vooraf ?

Goh.. natuurlijk hoop je dat je wint als je aan iets meedoet. Ik speel altijd om te winnen en ben daarom ook zeer tevreden dat het gelukt is!


Pas na 3 wedstrijden viel de beslissing. Hoe ervaarde jij dit drieluik? Enigszins gespannen of ... heel relaxed?

Was toch wel meer gespannen dan voor een normaal potje Fifa. Had vooraf al 2 keer Aleks getroffen in de eerste editie van het tornooi en nu in de groepsfase van de Cl. 2 keer een makkelijke overwinning maar deze keer was het anders. Aleks zen ploeg stond goed en ik kon moeilijk in mijn spel komen.


Geef 2 tips aan beginnende fifaspelers !


Verdediging is de beste aanval volgens mij op Fifa. Als je goed de bal kunt veroveren op de juiste momenten om dan tegen te prikken ben je zeer gevaarlijk naar mijn mening. En een ander belangrijk aspect is efficiëntie: je kan zoveel kansen creëren als je wilt, als je niet weet hoe je het best afwerkt zal je ook niet veel scoren.


Wat vind je van het ganse concept van het VTO-FIFA-Tornooi?

Zeer leuk! Is een goede ontspanning en er is een zeer goed niveau aanwezig van spelers die meedoen aan het tornooi! Nogmaals bedankt voor het tornooi in goede banen te leiden!


Editie 3 wordt woensdag bekendgemaakt. Wie wil je niet treffen, wie wel en wanneer zal je tevreden zijn over jouw editie 3?


Goh zou toch nie graag terug tegen Aleks spelen 😜. Zou graag nog eens tegen Lancelot spelen (die mij in de eerste editie een pandoering gaf) dus moet ik wel even terugpakken. Mijn 3de editie is pas geslaagd als ik terug in de finale sta! Dit is het ultieme doel voor minder ga ik niet!

Succes en vergeet niet dagelijks de website te bezoeken want er komt nog meer ... en nogmaals proficiat !


69 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven